O NAMA

Zašto se klijenti odlučuju za nas

PRECIZNA IZRADA

Jedna od glavnih stvari koje nas razlikuju od drugih jeste detaljnost i preciznost u izradi nameštaja. Bilo da se radi o izradi stolice, stola, police ili ormara – nameštaj precizno sečemo u milimetar.

GARANCIJA NA NAMEŠTAJ

Kao glavni pokazatelj kvaliteta našeg rada ističemo garanciju od dve godine, koju dajemo za svaki komad nameštaja napravljen u našoj radionici. Uverite se i sami u dug vek trajanja kancelarijskog nameštaja.

Office Shop - O Nama
OFFICE SHOP ONLINE PRODAVNICA

Moderan kancelarijski nameštaj

„Šta obično nedostaje nisu nove ideje, već volja da se one realizuju.“

Seth Godin

Bilo da imate ideju kakav je nameštaj potreban za opremanje vaše kancelarije ili biste pak da vam mi predložimo tip nameštaja koji bi najviše odgovarao vašem biznisu – mi imamo jaku volju da sve to sprovedemo u delo! Naša firma, koja posluje od 2018. godine, specijalizovana je za proizvodnju i prodaju nameštaja za kancelarije. To može biti tipski nameštaj, standardnih dimenzija, kao i nameštaj po meri. Naše usluge obuhvataju izradu i prodaju kancelarijskih stolova, stolica i fotelja, konferencijskih stolova i stolica, klub stolova, kaseta sa fiokama, komoda, polica za registratore i odlaganje, kancelarijskih ormara i slično. Nameštaj po meri se izrađuje za navedene proizvode, ali i za kuhinjske elemente, američke ormare, cipelarnike, šankove, nameštaj za predsoblje,...

Pažljivo prateći ideje i želje klijenata, naš stručni tim nastoji da izradi nameštaj vrhunskog kvaliteta, koji će biti funkcionalan i praktičan i služiti dugi niz godina. Nameštaj izrađujemo od univera 18 i 36 mm, kao i i farbanog medijapana, uz korišćenje kvalitetnog okova sa i bez usporivača. Za zaštitu se koristi isključivo ABS traka debljine 2 mm. 

Specijalno za sve zainteresovane klijente izrađujemo nameštaj po meri visokog kvaliteta po pristupačnim cenama, tako što eksperti iz našeg tima besplatno izlaze na teren, mere prostor i zajedno sa klijentom skiciraju tačno šta je potrebno.

NAMEŠTAJ DOSTUPAN NA JEDAN KLIK

Kupujete direktno od proizvođača, bez posrednika

2018
GODINA OSNIVANJA
645
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
2
GODINE GARANCIJE
12
RAZLIČITIH BOJA
106
PROIZVODA NA SAJTU
9
TIPOVA PROIZVODA